Om oss

UAB TTinox är ett nyetablerat, men snabbt rörligt fotavtryck med de nya trenderna på marknaden för glasbeslag. Området som representeras av UAB TTinox är delar av rostfritt stål tillverkade av rostfritt stål. UAB TTinox sortiment - skiljeväggsbeslag i glas, dörrbeslag, stag, trappräcken, glastak ovanför dörr, skjutdörrar, spetsfästen i glas, duschkabinbeslag. UAB TTinox rekommenderar att du beställer glasbeslag på UAB TTinox hemsida https://www.ttinox.lt eller besök Draugystės st. 19, Kaunas (https://www.ttinox.lt/contacts/)

Glaspartier, innerdörrar, ytterdörrar - ger en känsla av rymd och frihet. Aluminiumprofiler stödjer konstruktionen av glasväggen. För att installera glaspartier krävs glasdörrar - glasbeslag, dvs. metallprofiler, hållare, kopplingar, gångjärn, lås, handtag. Glasdörrar för inner- eller ytterdörrar i glas kommer att ge huset mer ljus.

Stag, ledstänger och detaljer på trappräcken är en integrerad del av både rostfria och trätrappor, glastrappor eller betongtrappor. Räcken i rostfritt stål är en lösning för hållbarheten och hållbarheten hos trappräcken på kontoret, i butiken och i hemmet. Balkongrecken, altanräcken med glas kommer att se moderna ut, förstärkta med rostfria rör och rostfria detaljer. Stag i rostfritt stål - kan användas som stängselsegment, de kan förses med rostfritt stålnät, rep eller rör med liten diameter.

Glastak ovanför dörren - hjälper till att gömma sig från regnet, som är så vanligt i Litauen. Och fästelement i rostfritt stål säkerställer hållbarhet och korrosionsbeständighet. Vi kan göra ett glastak ovanför din dörr efter dina önskade parametrar.

Skjutdörrar - ger bekvämlighet vid förflyttning i rymden, de är lätta att skjuta på grund av den tåliga konstruktionen, som vi kan göra åt dig efter dina önskemål https://www.ttinox.lt/kontaktai/ Skjutdörrar i glas kan enkelt anpassas både på kontor och butiksingångar.

Glasspetsfästen - metallprodukter av rostfritt stål för fixering av glas till önskad struktur. Detta är ett enkelt sätt, vars princip är att helt enkelt "fästa" glasskivan på strukturen med några få rostfria detaljer. På UAB TTinox hemsida https://www.ttinox.lt/produktai/stiklo-taskiniai-tvirtinimai/ kan du välja den modell du behöver efter design eller storlek

Duschkabinettbeslag - för enkel installation av duschvägg i glas, duschvägg eller duschvägg. Duschdörren är även säkrad med rostfria beslag. Handtag i rostfritt stål, glashållare, röranslutningar kommer att påskynda arbetsflödet. Badrummet kommer att se felfritt ut och badrumsväggarna håller länge.

Prisnivån på de produkter som rekommenderas av UAB TTinox motsvarar varornas kvalitet och är fördelaktiga för varje konsument. Vi inbjuder dig att besöka UAB TTinox webbplats https://www.ttinox.lt/. Du hittar oss också på: Draugystės st. 19, Kaunas. Vi väntar på dig!